Të paktën 25 njerëz humbën jetën dhe 13 të tjerë mbetën të plagosur, si pasojë e një aksidenti të ndodhur në Indonezi.

 

Sipas BBC, aksidenti ndodhi në Sumatran Jugore ku një autobus me rreth 38 persona u rrëzua në lumë.

 

Në oepracionet e kërkim-shpërimit janë dislokuar rreth 150 perosna.

 

Ndërkohë ende nuk dihet shkaku i aksidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.