Gjyqtari i Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, Roland Hysi 50 vjeç ka rënë në prangat e policisë.

 

Gjyqtari Hysi akuzohet se kërkonte favore seksuale dhe ryshfet në favor të një vendimi, pamje të cilat u transmetuan në media.

 

Bashkë me gjyqtarin në prangat e policisë ka rënë dhe psikologia Elona Mecani 28 vjeç.

 

Sipas policisë mbi të arrestuarit është vendosur masa e sigurisë “arrest me burg”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *