Mjeket dhe infermieret e spitalit të Shkodrës lihen të lirë edhe nga Gjykata e Apelit.

 

Shkalla e dytë e gjyqësorit la në fuqi vendimet e Gjykatës së Shkallës së Parë duke dhënë “detyrim paraqitje” për ish-drejtorin e spitalit Përparim Çela, ish-drejtoren dhe mjeken Dhurata Uruçi dhe infermierin Renato Kepi.

 

Gjykata la të lirë pa asnjë masë mjekun Luan Dragusha  sikurse edhe katër punëtorët e administratës së spitalit.

 

Mjekët, titullarët e spitalit dhe punonjësit akuzoheshin nga prokuroria se ishin pjesë e një skeme korruptive dhe abuzimi me stendat tek koronarografia.

 

 

Ndrëkohe I vetmi që vazhdon të jetë në kërkim përë këtë cështje është mjeku Edi Smajlaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *