Një ngjarje e rëndë është shënuar në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 

Tre persona janë ekzekutuan në një fushë golfi, ku njëri prej tyre prej është identifikuar si Gene Siller, lojtar profesionist i golfit.

 

Autorët e këtij krimi nuk janë gjetur ende. Në vendin ku është kryer krimi, është gjetur një furgon brenda të cilit ishin edhe dy kufoma.

 

Autoritetet kanë njoftuar që 41-vjeçari Siller është vrarë me një plumb në kokë në fushën e golfit.

 

Siller ka lënë pas gruan dhe dy fëmijë të moshës 6 dhe 7 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.