Një zjarr i fuqishëm ka përfshirë këtë të hënë pyllin me pisha dhe disa parcela me ullinj në Fier. Flakët janë përhapur shumë shpejt nga era e fortë.

 

Forcat zjarrfikëse ndodhen në vendngjarje për të bërë të mundur shuarjen e zjarrit dhe shmangien e përhapjes së flakëve. Edhe banorët vendas janë përpjekur të shuajnë zjarrin me jete rrethanore.

 

Nga zjarri janë djegur mbi 10 hektarë me ullishte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *