Nuk rreshtin zjarret në territorin e Vlorës.Një zjarr ka rënë në një sipërfaqe toke me shkurre në zonën e stadiumit të Nartës në Vlorë.

 

Menjëherë në vendngjarje mbërritën zjarrfikësja dhe 4 efektivë të cilët arritën të vinin nën kontroll flakët.

 

Ndërkohë banorë të zonës së ish fushës së druve kanë njoftuar  për një  situatë zjarri pranë banesave të tyre. Menjëherë ka mbërritur në zonë një mjet zjarrfikës  dhe 3 efektivë për të normalizuar situatën

Leave a Reply

Your email address will not be published.