Në një kohë kur kreu i PD, LulzimBash apo zhvillon Kuvendin e PD, demokratët e tjerë vazhdojnë të votojnë në referendumin për ratifikimin e shkarkimit të Lulzim Bashës.

 

Kryetarja e Komisionit të Organizimit, Albana Vokshi, tha se deri në orën 11 kanë votuar të paktën 11 mijë demokratë. Ajo shtoi se fluksi mbetet i lartë dhe numri i votuesve rritet në çdo moment.

 

Shifrat sipas qarqeve:

Qarku Shkodër- 1080 persona

Qarku Lezhë- 1100

Qarku Kukës- 915

Qarku Dibër- 548

Qarku Durrës- 1191

Qarku Tiranë- 2566

Qarku Elbasan- 731

Qarku Berat- 251

Qarku Korçë- 855

Qarku Fier- 1535

Qarku Gjirokastër- 485

Qarku Vlorë- 423

Në total: 11680 demokratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *