Italia dëshiron të përshpejtojë vaksinimet për fëmijët dhe adoleshentët para fillimit të vitit të ri shkollor. 

 

12-18 vjeçarët duhet të vaksinohen me prioritet, shkruajnë mediat italaine.

 

Kryeministri Mario Draghi premtoi javën e kaluar se viti i ri shkollor do të fillojë me mësime fizike në shtator.

 

Në Itali, 40 përqind e rreth 4.6 milionë të rinjve nën 19 vjeç janë vaksinuar të paktën një herë, rreth 23 përqind plotësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *