Pronari i Twitterit, Elon Musk, e ka prezantuar të hënën logon e re të platformës sociale, e cila do ta ketë një shkronjë të bardhë X me prapavijë të zezë.

 

Ky simbol do ta zëvendësojë zogun e kaltër.

 

Përmes një postimi në mëngjesin e së hënës, shefja ekzekutive e Twitterit Linda Yaccarino, ka thënë se “X është këtu. Le t’ia nisim”.

 

Sipas saj, ribrendimi i platformës është një mundësi e re emocionuese.

 

“Twitter e ka ndryshuar mënyrën se si ne komunikojmë”, ka thënë ajo.

 

Sipas Muskut, edhe postime që njihen si “tweets” do të zëvendësohen me “postime x”.

 

Miliarderi e ka ndërruar fotografinë e tij të profilit, duke e vendosur logon e re, dhe e ka shtuar “X.com” në biografinë e llogarisë.

 

Musk dëshiron ta krijojë atë që njihet si “super aplikacion”, i quajtur “X”, dhe beson se vizioni i tij përmban një lloj tjetër të rrjetit social.

 

Ai e ka ndërruar edhe emrin e biznesit në Korporata X, dhe ka thënë se zëvendësimi “do të duhej të bëhej shumë kohë më parë”.

 

Ikona e deritashme, zogu i kaltër, e ka emrin Larry, i cili sipas bashkëthemeluesit të Twitterit, Biz Stone, i është vënë simbolit sipas yllit të basketbollit dhe legjendës së grupit Boston Celtics, Larry Bird.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *