Përfundojnë tre rruge te reja qe lidhin zonën e Shkozës me Porcelanin. Kryetari i bashkisë Erion Veliaj vlerësoi punimet e bëra ne ketë zone informate, e cila do te ndikoje ne rritjen e vlerës se pronës.

 

Kreu i bashkisë premtoi se ne vitet e mbetura te mandatit te tij, rendësi te veçante do t’i kushtohet investimeve ne zonat periferike dhe rurale.

 

Tre rrugët qe lidhin zonën e Shkozës me Porcelanin krahas kanalizimeve te ujërave te zeza dhe te bardha, anës tyre janë ngritur mure dekorative, si dhe është vendosur sistemi i ndriçimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *