Subscribe

Punonjësit e Kompanisë së Shpërndarjes së Energjisë, OSHEE janë përfshirë nga ethet e testimit. 400 elektriciste, verifikues matjesh etj në Tiranë ishin të parët që kanë kaluar provimin.

 

Drejtues të kompanisë thonë se janë në fazën e përpunimit të rezultateve, në bazë të të cilave do të ketë edhe largime nga puna.

 

Testimet do të vijojnë më tej me 200 punonjësit e Kujdesit ndaj Klientit dhe Arkave.

 

Reforma në burimet njerëzore ka prekur çdo institucion publik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *