Subscribe

Deputetja e PD, Albana Vokshi e cila është pjesë e grupit të Rithemelimit ka shkuar sot në selinë e PD.

 

Vokshi ka deklaruar për mediat se i kanë ndërruar bravën e zyrës së LDG. Ajo thekson se ky veprim është bërë pa dijeninë e saj ndërsa e cilëson, veprim të dhunshëm, uzurpues, jo qytetar.

 

“Në këtë zyrë ndodhet një pjesë jo e vogël e historisë së LDG. Çdo informacion dhe dokument zyrtar e origjinal, nuk po flas për sendet e mia personale. Ky veprim është bërë pa dijeninë tonë, veprim i dhunshëm, uzurpues, jo qytetar, jo dinjitoz. Janë të pavarura nga strukturat dhe lidershipi i PD.”-tha Vokshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *