Pothuajse 20% e britanikëve nuk e përdorin internetin, sipas një studimi të publikuar së fundmi.

 

Sondazhi përfshiu rreth 2000 britanikë nga të cilët 18% theksuan se nuk janë përdorues të internetit.

 

Instituti i Internetit i Oksfordit (OII), i cili bëri studimin, tha se njerëzit që I përkisnin kësaj kategorie ishin kryeshit moshat e treta dhe të varfërit.

 

Studimi paraqet një dilemë sipas OII, pasi çdo qeveri që do të vendoset në dilemë në lidhje me këtë grup pasi çdo shërbim po kalon në formë elektronike.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *