Kryeministri Edi Rama e nis këtë të mërkurë me një video të shkollës së re “Vaçe Zela”, e cila do të hapet së shpejti në Tiranë.

 

Përmes një postimi në “Facebook”, kreu i qeverisë shprehet se shkolla është ndërtuar e gjitha nga e para dhe po merr fomë dita-ditës.

 

Sipas Ramës, 1500 fëmijë do të mësojnë në këtë shkollë.

 

“Mirëmëngjes, dhe me shkollën e re “Vaçe Zela” në kryeqytet, një tjetër shembëlltyrë e bindjes se Shqipëria është e ardhmja jonë, e cila po merr formë ditë pas dite, për të pritur 1500 fëmijë, ju uroj një ditë të mbarë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *