Shtyhet gjyqi ndaj deputetit Armando Prenga, i cili kërkon që procesi ndaj tij të zhvillohet me gjykim të shkurtuar. Vetë deputeti i Lezhës i përjashtuar nga Partia Socialiste që pas konfliktit të armatosur para komisariatit të Kurbinit, nuk ishte i pranishëm në Gjykatën e Lartë. Sipas Prokurorisë, Prenga i ka kërcënuar anëtarët e familjes Cali, duke u thënë se donte t’i zhdukte si fis. Organi i akuzës ka kërkuar që të pyeten edhe 75 dëshmitarëve okular të ngjarjes. Ndërkohë, avokati Baftjar Rusi tha se, Armando Prenga nuk ka qenë i pranishëm në sherrin para komisariatit. Prenga akuzohet se plagosi me armë Tom Calin dhe Nikoll Calin pas konfliktit te lindur për Lagunën e Patokut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *