Subscribe

Shifra alarmante të traumave në Shqipëri. Në një dite numri i personave qe shkojnë në gjendje të rëndë në spital arrin deri ne 150. Mjeku Agron Dogjani, thotë se vendin e pare te shkaktareve e mbajnë aksidentet rrugore, në vendin e dytë renditen rëniet nga lartësinë, e me pas goditjet me mjete te forta.

 

Sipas Dogjanit, se fundmi ne spitalin e traumës janë sjelle pajisje te reja, qe ndihmojnë mjeket ne kryerjen e diagnostikimeve me shpejte. Por nga ana tjetër mjeket kërkojnë me shume vëmendje.

 

Dogjani bene me dije gjithashtu se numri i traumave qe vijnë si pasoje e armeve te zjarrit dhe atyre te ftohta ka pasuar rënie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.