Subscribe

Kryeministri Edi Rama ishte këtë të premte në Fushë Krujë.

 

Ai zhvilloi inspektime në kantieret e ndërtimit ku vijon puna për ngritjen e banesave për familjet e mbetura pa shtëpi për shkak  të tërmetit.

 

Ministri Ahmetaj tha se puna ka ecur me rritme të shpejta dhe se deri në fundit të këtij viti do të përfundojnë 50 banesa.

 

Në Fushë-Krujë do të ndërtohen 15 pallate banimi me 100 partamente dhe 128 shtëpi individuale të cilat do të shtrihen në një hapësirë prej 10 hektarësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *