Subscribe

Ricikluesit e mbetjeve nuk respektojnë standardet mjedisore. Rasti me flagrant është hedhja e mbeturinave ne lumin Erzen.

 

Akuzat direkte kane ardhur nga ministri Klosi gjate nje takimi me përfaqësues te kësaj sipërmarrje.

 

Kreu i mjedisit deklaroi ndëshkimin e te gjithë biznesve qe ndotin mjedisin.

 

Ne 24 nëntor, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka shpallur aksionin kombëtar te pastrimit te mjedisit.  Krahas vullnetareve, kreu i mjedisit kërkoi bashkëpunimin e institucioneve per t’u bere pjese e këtij aksioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *