Real Madrid renditet si klubi i futbollit me numrin më të lartë të ndjekësve në rrjetet sociale. Në këto përfundim del raporti i fundit i Football Money League 2021, botuar nga firma e konsulencës Deloitte.

Madrilenët kryesojnë me 251.5 milionë ndjekës në rrjetet sociale.

“Los Blancos” qëndron në krye të renditjes me 251.5 milionë ndjekës, një numër që vendos bardhezinjtë mbi Barcelonën (248 milionë), Manchester United (140.8 milionë), Juventus (102.9 milionë) dhe Chelsea (93.2 milionë).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *