Subscribe

Nje ekspozite qe i permban te gjitha pikturen, skulpturen, video instalacionet, mozaikun, eshte ajo e artistit Ardian Paci, i cili per here te pare vjen me nje ekspozite personale ne Tirane.

 

Nepermjet disa personazheve te trajtuara ne video Instalacione duke perfshire dhe vehten ai rrefen se si njeriu eshte gjithe kohen ne tranzit, i ndikuar dhe nga situata politike.

 

E titulluar “ Prova” , sikurse quhet dhe puna e tij e fundit, ekspozita kerkon te tregoje se pas nje eksperinece te gjate si artist, artisti tenton të provojë sërish aftesite e tij e të rigjeje vehten.

 

 

Ekspozita e artistit do te qendroje e hapur ne Galerine Kombtare te Arteve deri ne 1 Dhjetor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *