Subscribe

Pas dy platformave, te sukseshshme tani me, sipas qeverisee, asaj te mesuesve per shqiperine dhe infermiereve per shqiperine, kete te marte eshte publikuar nje tjeter platforme, ajo per mjeket.

Edi Rama tha se ajo  do te funksionoi njesoj si dy platformat e tjera.

Informimi në këtë portal është në kohë reale, procedurat për aplikim janë të shkurtuara dhe të shpejta dhe nuk ka më shanse që dikush të të parakalojë nëse ti e meriton. Kjo, hap rrugën edhe për ata mjekë nga diaspora që duan të punojnë në Shqipëri. Kemi disa raste dhe ka interesim në këtë drejtim. Përmes këtij portali të interesuarit do të komunikojnë drejtpërdrejtë dhe pa filtra e pa pengesa”

Kreu i Qeverise riperseriti se rrogat e mjekeve do te vijojne te rriten, por me rendesi eshte dhe krijimi i kushteve per personelin shendetesor.

Qeveria synon që përmes këtyre portaleve të heqë mundësinë e cdo personi për te influencuar per punesimin e mesuesve apo infermiereve, sidomos përmes ndërhyrjeve politike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *