Pas disa orë ndjekjeje një vajzë 26-vjeçare është arrestuar nga policia greke, pasi po transportonte rreth 14 kg heroinë.

 

Ajo nuk iu bind urdhrit policor për të ndaluar, duke u larguar me shpejtësi me mjetin e saj, për të shpëtuar nga kontrolli.

 

Gjatë ndjekjes, e reja hodhi nga dritarja një qese, brenda të cilës kishte 25 pako heroinë, me peshë gjithsej 14 kg dhe 750 gramë.

 

26-vjeçarja u arrestua në zonën e terminalit “Ktel Makedonia”, në momentin që zbriti nga automjeti, duke tentuar t’i ikte policisë në këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *