Pas debatit për vaksinim apo jo me detyrim, mjeku Dritan Ulqinaku i bëri ftesë të hapur epidemiologut që të vijë në Tiranë për të dhënë kontributin e tij në menaxhimin e pandemisë.

 

Muka u shpreh i gatshëm të japë ndihmën e tij, duke u bazuar në analiza dhe fakte.

 

Taulant Muka: Jam gati që brenda javës të vij në Tiranë dhe të flas me fakte dhe me studime për situatën e vaksinimit, çfarë ka shkaktuar koronavirusi, për të bërë një krahasim.

 

Dritan Ulqinaku: Hajde në Tiranë dhe bëjmë debate shkencore sa të duash. Kemi nevojë për ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.