Paniku përfshiu per disa minuta pasagjeret ne aeroportin e Frankfurtit, pasi policia evakuoi pjesërisht njërin nga terminalet e tij. Sipas zyrtareve te aeroportit, nje person qe nuk i ishte nënshtruar kontrollit fizik te sigurisë, kishte arritur te depërtonte ne zonën e pritjes se pasagjereve, përpara nisjes se fluturimeve. Policia sqaroi se evakuimi ishte nje mase parandaluese e marre prej saj dhe nuk kishte asnjë kërcenim per bombe, apo rrezik konkret per pasagjeret. Nuk dihet nëse shmangia e kontrollit fizik ka qene e qëllimshme. Situata iu kthye normalitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *