Ka vetëm pak muaj që është bërë nënë për herë të tretë, por blogger-ja e njohur shqiptare nuk i ka lënë pas dore angazhimet e saj. Ajo është shfaqur përpara aparatit pak ditë pas lindjes. Tani që kanë kaluar disa muaj që nga ajo ditë, Estela Ujka nuk ka asnjë kompleks lidhur me linjat e saj duke na treguar se çdo gjë vjen natyrshëm.

 

 

 

Pa korse dhe pa ‘photoshop’ Estela ka pozuar pa u shqetësuar fare që nuk ka belin e një kukulle apo këmbët e gjata që sërish nuk janë reale por që për fat të keq mbushin rrjetet sociale duke krijuar një imazh të gabuar larg realitetit.

 

 

Shikojini sa me shumë fotot e saj, pasi aty jeni në realitet dhe me këmbë në tokë. Fotot ku nënat e sapolindura shfaqen më të dobëta se përpara shtatzënisë janë rezultat i teknologjisë jo i natyrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *