Ka nisur numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta në Qendrën e Rezultateve në Kosovë.

 

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, janë rreth 34 mijë vota, ndërsa deri më tani janë numëruar 8135.

 

Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 3775 , ndjekur nga Partia Demokratike.

 

Pas numërimit të votave me kusht, do të numërohen ato të diasporës, të cilat do të zyrtarizojnë fituesin e zgjedhjeve të 14 shkurtit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *