Subscribe

Edhe pse moti është i kthjellët, masat ajrore në territor janë të ftohta, kjo pasi stuhia “Filomena” ende ndodhet në Ballkan.

 

Temperaturat do të vazhdojnë të mbesin nën minus, ndërsa i ftohti do të jetë më i egër në zonat e thella malore.

 

Rrymat  e ftohta ajrore, do të fillojnë të tërhiqen të mërkurën e javës së ardhshme, dhe do t’i lënë vendin masave ajrore më të ngrohta dhe të lagështa.

 

HAKIL OSMANI

METEOROLOG

“Duke filluar mesditën e ditës së mërkurë pritet të kemi një përmirësim, pasi do të kemi një tërheqje të stuhisë drejt veriut, duke bëër që të kemi rritje graduale dhe të lehtë të vlerave termike. Sa i përket vlerave miniamle, më e ndjeshme ky përmirësim pritet gjatë ditës së enjte.”

 

Ky ndryshim pritet të rikthejë shirat në territor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *