Kryetari i kuvendit Ilir Meta vijon vizitën dhe takimet ne Britaninë e Madhe. Ai pati një bashkëbiseda me kreun e parlamentit, John Bercow. Meta vlerësoi raportet mes dy vendeve, për forcimin e te cilave ka ndikuar edhe komuniteti shqiptar qe jeton ne Angli. Dy kryeparlamentarët diskutuan mbi reformën në drejtësi, duke përshëndetur votimin konsensual të ndryshimeve kushtetuese. Meta ka falenderuar homologun per mbështetjen britanike në fushat e drejtësisë, luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, e cila ndikon edhe në përmirësimin e klimës së biznesit në Shqipëri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *