Një gomone, e cila shërbente për turizëm, ka marrë flakë në Vlorë. Ajo pësoi një defekt nga shkëndija elektrike dhe është djegur.

 

Ngjarja ka ndodhur në afërsi te plazhit të vjetër dhe mbi mjet ishte vetëm pronari i saj. Ky i fundit po merret në pyetje nga policia.

 

Gomonia ka qënë në det në momentin që pronari i saj ka vërejtur zjarrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *