Një ditë pasi parlamenti miratoi qeverinë “Rama 2”, Partia Socialiste mbledh grupin parlamentar dhe Kryesinë dhe ka caktuar  emrat që do të drejtojnë 5 komisione parlamentare nga 8 që janë gjithsej.

 

Ilir Beqja dhe Elisa Spiropali jane zgjedhur nenkryetare te grupit parlamentar te PS-se.

 

Erion Brace rikonfirmohet si kreu i grupit te Komisioni i Ekonomise.

 

Milva Konomi, Nenkryetare për Komisionin e Arsimit.

 

Ermonela Felaj, Kryetare e Komisionit të Sigurise.

 

Eduard Shalsi, Kryetar i komisionit te veprimtarive prodhuese.

 

Mbledhja ka nisur në orën 09:00 të mëngjesit.

 

Partia Socialiste ka diskutuar edhe ndarjen e deputetëve nëpër komisione.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *