Subscribe

Gjatë muajit qershor në policinë e shtetit kanë mburritur një numër i madh ankesash për prishje të qetësisë së pushueseve si pasojë e muzikës së lartë nga lokale të ndryshme, jo vetëm në zonën bregdetare, por edhe në zona të tjera urbane. Për këtë arsye uniformat blu i kërkojnë subjekteve të respektojnë ligjin.

 

“Policia e Shtetit ju bën thirrje të gjitha subjekteve që ushtrojë biznes disko, lokale nate, apo me muzikë “LIVE”, që të respektojnë në mënyrë rigoroze kufizimet e orareve dhe të ndotjes akustike në mjedis sipas përcaktimeve të bëra në aktet ligjorë që janë ora 23:00 në ditët e javës dhe ora 24:00 në fundjavë ”.

 

Policia e shtetit paralajmëron edhe masa ndaj pronareve te lokaleve qe nuk do te marrin masa për te ulur ndotjen e akustike.

 

“Policia e Shtetit do të ushtrojë kontroll të pandërprerë dhe do të marrë masa të menjëhershme në funksion të shqetësimeve të ngritura nga qytetarët dhe pushuesit në zonat bregdetare e ato urbane, duke ndëshkuar sipas akteve ligjore në fuqi, çdo subjekt që gjeneron zhurmë tej normave të lejuara”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *