Të gjithë përdruesit e WhatsApp tashmë do të kenë mundësi që ta përdorin këtë rrjet social pa pasur akses në internet.

 

Së fundmi rrjeti social po punon për të ardhur pranë përdoruesve me dy risi më të fundit dhe të rëndësishme.

 

E para është një sistem që lejon përdorimin e bisedës pa lidhje me internetin dhe falë një versioni për kompjuter të pavarur nga smartfoni dhe tjetra, mundësia e përdorimit të së njëjtës llogari në shumë pajisje.

 

Funksionaliteti mund të realizohet brenda vitit dhe mund të jetë pjesë e procesit që Facebook dëshiron të transformojë dhe bashkojë të gjitha aplikacionet e tij.

 

Me këtë risi, aplikacioni do të jetë në gjendje të funksionojë në mënyrë autonome edhe nëse smartfoni është i fikur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *