Autoriteti Rrugor SHqiptar ka bërë me dije se kanë përfunduar plotësisht punimet e rrugës lidhëse të Apollonisë pjesë e projektit të ndërtimit të Bypass-it të Fierit.

 

Sipas ARRSH, tashmë rruga është e hapur për të gjithë përdoruesit.

 

“Lajm i mirë
Kanë përfunduar plotësisht punimet e rrugës lidhëse të Apollonisë pjesë e projektit të ndërtimit të Bypass-it të Fierit.
Tashmë rruga është e hapur për të gjithë përdoruesit dhe veçanërisht për vizitorët e Parkut Arkeologjik të Apollonisë”, thuhet në njoftimin e ARRSH.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *