Publiku ka dërguar një pyetje për Robert Aliajn në lidhje me pikturën nudo që ai ka thënë se do të realizojë.

“Robert kur do e realizosh atë pikturën nudo? Me kë?”, pyetën ndjekësit.

Roberti u përgjigj duke dhenë dy arsyet pse nuk e ka realizuar si pikturë.

“Akoma s’kemi gjë në vijë me këtë pikturën  nudo. E para se na i censuruan për arsye se kemi turp dhe se nudo është tabu tek ne. E dyta pastaj akoma nuk na janë krijuar kushtet. Kështuqë, le të shpresojmë”, tha Roberti. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *