Është prezantuar këtë të premte prefekti i ri i qarkut të Kukësit, ish-ushtaraku, Zenel Kuçana, kolonel në rezervë. Prezantimin e tij e ka bërë ministria e drejtësisë Gjonaj e cila shprehu  bindjen se Kucana do te jete bashkëpunues me te gjithë drejtuesit e institucioneve  te nivelit qendror e lokal.

 

I sapoemëruar Zenel Kuçana është shprehur se do të bashkëpunojë me administratën, për të qenë i suksesshëm. Ai ka qene komandat brigade ne divizionin e Kukësit dhe ish-basketbollist ne vitet 80. Ne këtë post ai zëvendësoi Liman Morinën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *