Monika Kryemadhi zhvilloi një takim me banorët e njësisë 2 në Tiranë, ku shpërtheu në akuza ndaj kryeministrit Edi Rama.

Kryetarja e LSI-së shprehet se kreu i qeverisë do të  “shtypet si një mizë” në 25 prill.

Nga ana tjetër, ajo foli edhe për angazhimin e LSI për të rikthyer të rinjtë në Shqipëri.

“Të rinjtë dhe të rejat shqiptarë sot më shumë se kurrë, siç janë këtu në këtë takim, ku do t’iu bëja kërkesë që të ruajmë njëri tjetrin, jo se Covidi na zë ne, por për të ruajtur vëllezërit tanë policë, që të mos i detyrojnë të vijnë t’iu gjobisin ju dhe mos t’i detyrojnë vëllezërit tanë që të përballen me ju. Ne e dimë shumë mirë se çfarë mendon Edi Rama për qytetarët e Tiranës. Ne e dimë shumë mirë se çfarë mendon Edi Rama për shqiptarët. Dhe nuk na bëhet vonë fare se çfarë mendon ai. Sepse ne duam të bëjmë më të mirën për të rinjtë dhe për të rejat, t’i kthejmë djemtë dhe vajzat e shqiptarëve në Shqipëri, të jetojnë në Shqipëri, ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë e shqiptarëve, ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë tonë. Rama ka ikur, por Rama do iki më 25 prill me votën tuaj, sepse ne dimë të tregojmë që jemi qytetarë e qytetare europianë. Por ne dimë të tregojmë edhe anën tjetër të monedhës, kur nëse Edi Rama kërkon të cenojë shqiptarët, djemtë dhe vajzat e tyre, ai jo vetëm që do të shtypet si një mizë, por do të zhduket si një specie dhe Shqipëria të mos shikojë më racë të tillë, që shet Shqipërinë dhe djemtë e saj.”

One thought on “Kryemadhi ngre tonet: Rama do të shtypet si mizë dhe do zhduket si specie

 1. HEU,KRYEMADHI NGRE TONET: RAMA DO TË SHTYPET SI MIZË DHE,DO ZHDUKET SI
  SPECIE! EU, FRYEMARDHI PREH HONET: DRAMA DO TË SHTYTET GRI MRIZË DHE,DO
  NDUKET SI NGECIE! ATHUA KA LUAJTUR MENDËSH KRYMINISTRI I SHQIPËRISË LON-
  DINEZE; HARRUAR KA VUAJTUR TRENDËSH SHFRYKRIMISTRI SI SHTIPEGRISË HORR-
  DHIBREZE!! DUKE SHTYPUR, KUKE MBYTUR, RININË E ARDHËMËRISË SHQIPTARE; A,
  DUKE SHTYTUR,KUKE SHQYTUR,QË TË MARRIN RRUGËN E MËRGIMIT, QË TË VARRIN
  BURGËN, MURGËN E TËRBIMIT; DUKE IKUR NGA ATDHEU, KUKE FIKUR NA ATKREU;
  DUKE GËRRDITUR, KUKE FERRVRITUR; NË PUS PA FUND, O RUS TA TUND, NA MUND
  SI JASHTA DHE MBRËNDA,DUKE GODITË, DUKE TRONDITË TERË KOMBIN SHQIPTAR,
  SI ME MINISHENGEN, SI MË KRIMILEGEN; SI ME DETIN,ME TERË VENDIN, DUKE BERË
  TREGTI, GËRRDI; ME POPULL,GRE RROTULL; MARRËVESHJE TRADHTIE, VARRËRESHJE
  TRAGJEDIE; SI ME VAKSINA RUSË O KINEZË, SE ME RRAGZINA PUSE GRI MEZE;AUUH,
  KUSH BËSON ARMIKUN SHEKULLOR; BABUSH DO PËSON,Q’NA FIKU ÇFERRKUROR!.
  MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *