Aktori grek Spyros Hatziangelakis është arrestuar, pasi dyshohet se ka telefonuar  policinë natën e ndërrimit të viteve, duke raportuar se kishte parë një bombë brenda teatrit, njoftim i cili shkaktoi panik.

 

Pas mesazhit, në vendngjarje mbërritën forcat e OPKE-së duke nisur evakuuimin e teatrit.

 

Mirëpo, më vonë deklaroi se ishte thjesht një shaka dhe se nuk ka asnjë bombë të aktivizuar.

 

Për pasojë, 36-vjeçari kërkoi falje publike për zemërimin që shkaktoi te njerëzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *