Subscribe

Ndonëse kanë kaluar më shumë se 3 orë nga nisja e protestes, mbështetesit e opozitës vazhdojnë të qëndrojnë tek kryeministria.

 

Here pas herë një grup protestuesish të dhunshëm afron tek dera kryesore e selisë së qeverisë duke gjuajtur me gurë, Molotov dhe sende të tjera të forta.

 

Sa herë që afrohen në deren kryesore ata gjëjnë reagimin e forcave te rendit të cilat janë të vendosura brenda ambjenteve të kryeministrisë në katin e parë dhe në cati.

 

Uniformat blu nuk kursejne ujin drejt protestuesve die dhe gazin lotsjelles nga pjesa e catisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *