Teksa Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi vendosi për fletën e votimit me emrat e kandidatëve, Ermonela Felaj deklaroi se me rëndësi është që ajo të jetë e kuptueshme nga votuesit.

 

“Fleta e votimit është një instrument jo i parëndësishëm, duhen ndjekur disa parime, rregulla. Fleta e votimit duhet të mos krijojë konfuzion te votuesit dhe të jetë e kuptueshme për nivelin mesatar të votuesit.”

 

Gjatë një interviste për edicionin qendror të lajmeve në “Vizion Plus”, kandidatja për deputete e PS ju kundërpërgjigj edhe kundërshtarit politik Oerd Bylykbashi. Një ditë më parë, po nga studioja e “Vizion Plus”, Bylykbashi tha se PS kërkon fletën e votimit me numra për të fshehur emrat e kandidatëve të lidhur me krimin. Por Felaj akuzoi se diçka e tillë është e vërtetë për partitë opozitare dhe jo PS.

 

“Ne listat i kemi bërë publike që në momentin e parë, në ndryshim nga PD që nuk i bëri publik emrat. Nuk kemi patur të përfshirë emra të lidhur me krimin, problem që e kanë patur partitë e tjera opozitare, kanë emra me rekorde kriminale.”

 

Duke kërkuar një proces zgjedhor të qetë, thirrja e Ermonela Felajt është që qyetarët të votojnë për Partinë Socialiste.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *