Zbardhet juglindja. Reshjet më të dendura të dëborës janë në zonat malore, aty ku trashësia ka shkuar deri në 5 centimetër.

Burime nga Prefektura e Korçës bëjnë me dije se firmat kontraktore janë në gatishmëri.

Sipas ketij institucioni, grupe pune dhe mjete janë në gatishmeri në Dardhë, Qafën e Qarrit, Dishnice, Voskopojë, Gorricë e Qafe Plloce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *