Një djalë 5-vjeçar vdiq në Virxhinia pasi u la për orë të tëra brenda një makine në temperatura mbi 30 gradë.

 

Oficerët mbërritën brenda pak minutash, duke u përpjekur të ndihmonin të voglin. Ai u transportua në spital, por për fat të keq nuk arriti të mbijetonte. 

 

Fëmija ishte me vëllezërit e motrat dhe një prind. Ndërsa të tjerët dolën nga makina, ai mbeti në mjet i lidhur me sediljen.

 

“Arsyet se pse djali ngeli në makinë janë ende nën hetim”, thanë autoritetet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *