Subscribe

Babë e bijë të infektuar me koronavirus në Fier janë nisur me urgjencë drejt Spitalit Infektiv të Tiranës pasi gjendja e tyre shëndetësore është rënduar.

 

Ata ndodheshin prej disa ditësh në karantinë, por u sollën në Tiranë me ambulancë pas disa komplikacioneve. Ndërsa gruaja vijon të jetë në gjendje të stabilizuar shëndetësore dhe ka qëndruar në shtëpi.

 

Ndërkohë, ekipet e ISHP kanë mbërritur në Spitalin e Fierit për t’u marrë tamponet 17 mjekëve, infermiervë dhe sanitarëve sepse kanë kuruar një të moshuar që ka qenë në Itali, por nuk ka treguar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *