Arrest shtëpie ka vendosur Gjykata e Krimeve te Renda per kancelaren e Gjykatës së Apelit ne Durrës, Suzana Mandija. 58- vjeçarja ishte nen hetim per korrupsion pasiv, për manipulim te shortit te gjyqtareve kundër ryshfetit. Ndalimi i saj erdhi pas një hetimi disamujor nga Drejtoria e Hetimit te Krimit Ekonomik dhe financiar ne bashkëpunim me Prokurorinë. Por pas vendimit te Krimeve te Renda per arrest shtëpie, ndaj kancelares Suzana Mandija ka ardhur vendimi i dyte, ai i shkarkimit nga detyra nga Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani. Ministri ka vlerësuar punën dhe hetimet e Prokurorisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.