Është shtyrë me dy muaj seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit Vlorë ndaj ish-oficerit të policisë Dritan Zagani.

 

Shkak për shtyrjen ka qenë kërkesa e Ministrisë së Drejtësisë, e cila nuk kishte arritur të njoftonte subjektin e akuzuar në lidhje me seancën.

 

Dritan Zagani akuzohet për shpërdorim detyre dhe moskallëzim krimi.

 

Shkalla e parë e ka dënuar Zaganin me 4.5 vite heqje lirie.

 

Ish-oficeri antidrogës ka fituar azil në Zvicër, pasi ishte I pari që denoncoi ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri si të implikuar në trafikun e lëndëve narkotike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *