Delegatët e PD nga e gjithë Shqipëria kanë zgjedhur të shkojnë sot në Pallatin e Kongreseve, me parulla ‘zgjedhim të ardhmen’.

 

Një numër i madh demokratësh janë mbledhur në Pallatin e Kongreseve për Kuvendin Kombëtar të PD-së që mbahet nga Lulzim Basha, vetëm 7 ditë pas atij të mbajtur nga Sali Berisha.

 

Mësohet se te Pallati i Kongreseve, Kuvendit të Bashës i janë bashkuar anëtarë të kryesisë së PD-së, Grupit Parlamentar dhe Këshillit Kombëtar.
Siç është paralajmëruar në mbledhjen e sotme të Kuvendit, pritet të miratohen disa ndryshime të rëndësishme statutore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *