Joe Biden doli para mediave per ti folur amerikaneve dhe sidomos mbeshtetesve te tij ne kulmin e te “tensionit” per numerimin e votave ne SHBA.

Rivali i Trump tha se duhet bere durim nga ana e mbeshtetesve te tij pasi ka ende rruge te gjate perpara dhe ky ishte skenar i parashikuar. Mirepo Biden shtoi se demokratet jane ne rrugen e duhur drejt fitores se zgjedhjeve.

78 vjecari u shpreh optimist per suksesin e madh.

 

 

“Nuk më takua mua por as Trump të vendosim se kush i ka fituar zgjedhjet. I takon popullit një verdikt I tillë.

 

Deri me tani sipas rezultateve paraprake te AP, votat elektorale jane 223 me 174 ne favor te Biden mirepo jane ende 6 shtete te rendesishme qe duhet te nxjerrin rezultatin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *