Lulzim Basha postoi në Twitter, disa tabela që tregojne rënditjen e Shqipërisë në Sundimin e ligjit, indeksin e korrupsionit dhe nivelin e ryshfetit.

Kjo rënditje, shkruan Basha, është e World Justice Poject si dhe Bankës Botërore dhe BERZH.

 

–Sundimi i ligjit: Midis Kazakistanit dhe Afganistanit

–Indeksi i Korrupsionit: Midis Egjiptit dhe Zambisë

—Niveli i ryshfetit: Midis Zambisë dhe Marokut

 

Nevojitet vendosmëri për t’u përballur me autokratët e korruptuar të Ballkanit Perëndimor, shkruan në fund kryedemokrati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *