Tre kubanezëve, dy burra dhe një grua, përfunduan në një ishull të shkretë teksa po udhëtonin me anije. Mjeti i tyre lundrues u fundos dhe atyre ju desh të notonin në bregun më të afërt.

 

Për pesë javë me radhë, ata mbijetuan duke ngrënë arrë kokosi, kërmij deti dhe minj. Tre “aventurierët” kishin ngritur edhe një strehë të përkohshme, ndërsa Garda Bregdetare e SHBA i shpëtoi pasi improvizimit që ata bënë me flamuj, për të tërhequr vëmendjen.

 

Nuk është ende e qartë nëse ata janë emigrant që tentuan të futen në SHBA në ilegalisht apo thjesht humbën në det gjatë një udhëtimi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *