Whatsapp na ofron një mori ikonash që chat-et tona të bëhen më argëtues. Disa prej tyre janë specifike për vende të caktuara dhe jo të gjithë ja dinë kuptimin.

 

Në seksionin e ndërtesave të emojis në WhatsApp ne mund të shohim një ndërtesë me një “T” të çuditshme si logon kryesore.

 

Kjo markë e çuditshme në ndërtesë nuk është gjë tjetër, veçse simboli postar i Japonisë.

 

Zyra japoneze e postës u miratua si pjesë e Unicode 6.0 në 2010 dhe u shtua në Emoji 1.0 në 2015 në WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *