Princ Harry së fundi ka zhvilluar një intervistë  me James Corden ku ka rrëfyer gjithcka për largimin e tij nga familja mbretërore , jetën familjare si dhe shëndetin mendor.

Përsa i përket largimit , Harry u shpreh se ishte një vendim i marrë së bashku me Meghan, por kjo nuk do të thotë se ata nuk nuk do t’i shërbejnë publikut.
“Jeta ime gjithmonë do të jetë në shërbim të publikut dhe Meghan e ka pranuar.Unë bëra atë që çdo bashkëshort dhe cdo baba do të bënte. Thashë duhet ta nxjerr familjen që këtu, por kurrë nuk u largova përfundimisht sepse do të vazhdoj të kontibuoj”.Ai foli edhe për fillimet e lidhjes me Meghan duke treguar se në fillimiet e lidhjes takoheshin në shtëpi larg syrit të publikut.
“Kemi kaluar shumë kohë vetëm ne të dy. Ishte mirë, sepse nuk kishim shpërqëndrime, tregoi Harry”./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *